Перші зображення зарядженої Mazda 3 MPS з’явилось в Мережі

Незважаючи на те, що Mazda має сумний досвід з випуском лінійки автомобілів з приставкою MPS, експерти вважають, що «заряджена» трійка все ж має шанс на успіх. Багато технічних рішень, що застосовувалися в старих «запальничках» в той час вважалися невдалими технічними рішеннями, а зараз (управління крутним моментом, велика турбіна і т. д.) є одним з важливих елементів сучасних автомобілів. Тому і нова Mazda 3 MPS могла б отримати частку любові від відданих клієнтів.

Незалежні дизайнери з ательє X-Tomi Design представили образ того, як би могла виглядати Mazda 3 MPS, створена на основі нового покоління. І варто зазначити, що дизайнери не стали вигадувати фантастичний образ, а створили дійсно реальний прототип, який отримав нові бампера з додатковими аеродинамічними елементами, накладки на пороги і нові легкосплавні диски з низькопрофільною гумою.

Як силовий агрегат на «зарядженому» хетчбеку міг би використовуватися 2,5-літровий турбомотор, зараз встановлений CX-9 і CX-5. Але минулий ряд доробок для збільшення потужності.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти