Aston Martin зробив перший екземпляр DBS 59

Aston Martin представив перший зібраний екземпляр Aston Martin DBS 59 – моделі, присвяченій перемозі Aston Martin DBR1 в “24 годинах Ле-Мана” 1959 року.

Aston Martin відзвітував про початок виробництва лімітованої версії спорткара DBS Superleggera, до якої увійдуть 24 примірника на замовлення автосалону Aston Martin Cambridge.

Створені фахівцями підрозділу Q by Aston Martin машини присвячені 1959 року, коли в марафоні “24 години Ле-Мана” два спорткара Aston Martin DBR1 фінішували на першому і другому місцях. За кількістю годин гонки і будуть зроблені 24 примірника Aston Martin DBS 59.

Купе пофарбовані в особливий колір Aston Martin Racing Green, доповнені глянсовим карбоновим дахом і контрастними деталями на кузові.

З інших особливих деталей – особлива решітка радіатора, шильдики Superleggera на капоті, 21-дюймові колеса з Y-подібними спицями, гальмівні супорти бронзового кольору, а також наклейки зі стрілками на покришках і шильдики з номерами конкретного екземпляра на передніх крилах машини. На задньому спойлері намальований силует DBR1 і вказані номер шасі і номер двигуна спорткара, який виграв добовий марафон 1959 року.

Новинка отримала чорно-коричневий інтер’єр зі шкіри та тканини в дусі салону DBR1 з вишитими логотипами спецсерії і деталями в тон зовнішнього забарвлення. Підрульові пелюстки коробки передач зроблені з бронзи, а на сонцезахисних козирках вишиті дата “24 годин Ле-Мана” і цифра 323, яка вказує на пройдену в 1959 році переможцем дистанцію.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти