Geely вивела на ринок кросовер за 13 тисяч доларів (фото)

На китайському ринку з’явився новий кросовер від компанії Geely під назвою Boyue Pro. Це аналог модифікації Atlas Pro.

Новинку розробили на базі Geely Atlas нинішнього покоління. Довжина кросовера складає 4 544 мм, а розмір колісної бази сягає 2 670 мм. Новий Geely Atlas (Boyue) Pro отримав оригінальну решітку радіатора і капот, модернізовані задні ліхтарі, інші бампера і корпуси бічних дзеркал. Навіть в базовому виконанні кросовер зможе похвалитися повністю світлодіодною оптикою.

У салоні автомобіля також багато змін: з’явилася переглянута центральна консоль, спортивне рульове колесо, цифрова приладова панель і електронний селектор АКПП. Також Atlas (Boyue) Pro обзавівся сучасною медіа-системою, яка може підтримувати смартфони й інтелектуальним годинником XWatch.

Для ринку Піднебесної кросовер буде оснащуватися 1,5-літровим бензиновим турбомотором від компанії Volvo, який видає 177 кінських сил. Також буде представлений і 1,8-літровий агрегат потужністю 184 к.с. У парі з ними буде працювати 7-швидкісний «робот» і на вибір передній або повний привід.

Стартова вартість Geely Atlas (Boyue) Pro на китайському ринку складе 98,8 тис. юанів, це трохи більше 13 тисяч доларів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти