Subaru представила оновлений кросовер Crosstrek (фото)

Crosstrek зберіг привабливий зовнішній вигляд, отримує більше безпеки і поліпшені технічні характеристики.

У 2019 в другому поколінні Subaru Crosstrek була представлена ​​гібридна модель з тим, яка пропонувала до 27 км «електричного пробігу».

Новий Crosstreks отримав безступінчату автоматичну трансмісію (CVT), стандартну систему автоматичного запуску і зупинки, а також систему управління трансмісією Subaru SI-DRIVE за вибором водія. Система SI-DRIVE включає інтелектуальний і спортивний режими і може управлятися за допомогою перемикачів на кермі.

Зовні Crosstreks виділяється оновленою конструкцією світлодіодних фар, а гібрид відрізняється срібною обробкою вздовж променів проектора. Світлодіодні протитуманні фари входять в стандартну комплектацію Limited.

Усередині безліч дрібних змін, що стосуються функціональності і розташування медіа-портів. Комплектація Premium тепер оснащена сидінням водія з електроприводом і натискним механізмом. На всіх моделях Crosstrek порти USB і допоміжні роз’єми були переміщені з центральної консолі на лоток для зберігання на передній консолі. Версії Limited і Hybrid мають додаткові порти USB на задній консолі.

Нові системи безпеки включають в себе автоматичну систему блокування і розблокування дверей, яка спрацьовує, коли автомобіль починає рух і розвиває швидкість понад 20 км/год, а також систему запобігання зіткнень, яка автоматично відкриває всі двері в разі аварії. Можливі режими водіння тепер є стандартними для всіх модифікацій Crosstrek.

Ціни на Crosstrek починаються від 23 155 доларів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти