Toyota представила новий розкішний мінівен (фото)

На мотор-шоу в Токіо японський автовиробник представив новий мінівен Toyota GranAce.

Новинка стане локальною версією відомої в Таїланді моделі Majesty, яка буде випускатися під назвою GranAce. Відмінними рисами моделі стане розкішна обробка і широкий набір оснащення.

Модель GranAce побудована на базі мікроавтобуса HiAce, довжина, ширина і висота якого становить 5300, 1970, 1990 мм відповідно. Японський автовиробник перетворив мінівен на розкішний бізнес-вен. Салон новинки може похвалитися чудовою обробкою зі справжньої шкіри і декоративними елементами «під дерево».

Автомобіль отримав дещо перероблений екстер’єр, який підкреслюють хромовані декоративні елементи, масивну решітка радіатора і модернізовані бампери.

Бізнес-вен має шестимісний салон, проте пропонуються і більш місткі восьмимісні моделі з роздільними кріслами четвертого ряду. У базове оснащення мінівена входить: світлодіодна оптика, система автоматичного гальмування, функція розпізнавання пішоходів, адаптивний круїз-контроль, а також інформаційно-розважальна система Display Audio, що підтримує Apple CarPlay і Android Auto.

В якості силової установки новий Toyota GranAce використовує 2,8-літровий дизельний двигун з віддачею у 163 к.с., а роль трансмісії виконує 6-ступінчаста АКПП.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти