Honda офіційно представила обновлений кросовер UR-V (фото)

Компанія Honda офіційно представила оновлений купеподібний кросовер Honda UR-V. Рестайлінговий паркетник збільшився у розмірах, змінився зовні й отримав розширений набір систем безпеки.

Honda UR-V 2020-го модельного року обзавівся оновленою головною оптикою, масивними U-подібними ґратами радіатора чорного кольору і новими бамперами. До того ж, задні ліхтарі тепер мають іншу світлодіодну начинку.

Під капотом базової версії SUV розташувався турбований силовий агрегат об’ємом 1,5 літра з віддачею 193 кінських сили, в поєднанні з варіатором. Дорожчі модифікації кросу оснащені 2,0-літровим наддувним мотором потужністю 272 кінські сили, який агрегатується з 9-діапозонною АКПП. Привід – передній або повний.

В арсеналі Honda UR-V є: кнопка запуску силової установки, 3-зонний клімат-контроль, адаптивний круїз-контроль, підвіска з регульованою жорсткістю, система мультимедіа з великим екраном, камери кругового огляду, система напівавтономного управління в рамках смуги руху, а також електропривід дверей багажного відділення і скляний дах з люком.

Продажі новинки почнуться найближчим часом.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти