Відбулась прем’єра нового позашляховика GMC Yukon (фото)

На північноамериканському ринку новинка з’явиться влітку поточного року.

По суті, під найменуванням GMC Yukon в США продаються більш дорогі версії моделей Chevrolet Tahoe і Suburban. Близько місяця тому дані моделі були вже представлені в оновленому вигляді. Тепер же прийшла черга і GMC Yukon, який буде відповідати Tahoe, а його лонг-версія Yukon XL – позашляховику Suburban.

Відмінності між позашляховиками Chevrolet і GMC вийшли в більшій мірі стилістичні. Так, новий GMC Yukon отримав оригінальну решітку радіатора, головну оптику, а також модернізовані капот і крила. Крім того, оновленню піддалися і задні ліхтарі позашляховика. В інтер’єрі відмінності двох марок звелися до дрібного декору й іншому оформленні рульового колеса.

Оновлений GMC Yukon отримав незалежну задню підвіску замість колишнього нерозрізного моста. У силовій гамі автомобіля буде три мотора. Перший з них – це дизельний 3,0-літровий турбоагрегат Duramax потужністю 281 к.с. і 623 Нм. Також представлені і бензинові мотори, мова йде про 5,3-літровий двигун, що видає 360 к.с. і 519 Нм і 426-сильний агрегат з робочим об’ємом 6,2 літра. Останній з них призначений для топової версії позашляховика.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти