Ford представив електричний кросовер із запасом ходу до 600 км (фото)

Американський автовиробник розповів про особливості Mach-E для європейського ринку.

Компанія Ford офіційно представила новий електричний кросовер Mustang Mach-E в Лондоні. Автовиробник заявляє, що на одному заряді автомобіль зможе проходити від 420 до 600 кілометрів залежно від версії, а віддача силових установок варіюватиметься від 258 до 338 «коней».

Відмінною рисою автомобілів для Європи стане поява дещо іншого малюнка ходових вогнів, які втратили вертикальні секції, а також чорного контуру решітки радіатора.

Для покупців стануть доступні версії: Mach-E RWD, Mach-E AWD, і Mach-E First Edition. Електрокар в версії RWD буде оснащений заднім приводом і двома видами акумуляторів на вибір. Базова модель буде оснащуватися двигуном потужністю 258 к.с. і 415 Нм крутного моменту, який буде живитися від батареї на 75,7 кВт * год. За циклом WLTP запас ходу складе 450 кілометрів.

Модифікація AWD зможе похвалитися рекордним запасом ходу в 600 кілометрів, чого вдалося досягти завдяки застосуванню батареї на 98,8 кВт * год. Привід буде на задні колеса, в двигун розвиватиме потужність у 285 «коней» і 415 Нм крутного моменту.

Повнопривідні модифікації будуть поставлятися як зі стандартною батареєю, що забезпечує запас ходу в 420 кілометрів і двома електромоторами потужністю 258 к.с. і 581 кВт * год. так і 338-сильною установкою.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти