Mercedes представив найпотужніший і найшвидший GLE Coupe (фото)

Компанія Mercedes-AMG представила «заряджену» версію купеподібного кроссовера GLE Coupe, що отримала індекс 63. Новинка стала найпотужнішою і найшвидшою модифікацією моделі.

Mercedes-AMG GLE 63 Coupe отримав ту ж силову установку, що і стандартний GLE 63, який дебютував восени 2019 року. Йдеться про чотирьохлітровий твін-турбо V8, що працює разом зі стартер-генератором, 48-вольтовою бортовою електромережею і дев’ятиступеневою автоматичною коробкою передач.

У початковому варіанті двигун розвиває 572 к. с. і 850 Н · м крутного моменту, у S-версії віддача двигуна збільшена до 612 кінських сил. При різких прискореннях система EQ Boost на нетривалий час забезпечує додаткові 22 сили і 250 ньютон-метрів.

Топовий Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe здатний прискорюватися з місця до «сотні» за 3,8 с, а його максимальна швидкість примусово обмежена 250 км на годину.

У стандартне оснащення кросовера увійшли адаптивна пневматична підвіска і активна система контролю крену кузова. Всього передбачено шість режимів керуючої електроніки, що оптимізує налаштування двигуна, трансмісії й рульового управління.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти