У мережі з’явилися «живі» фото «зарядженого» Kia Optima GT

Новинка, що володіє 290-сильним мотором, стане найпотужнішим Kia Optima за всю історію моделі.

Вчора в мережі з’явилися шпигунські знімки нового Kia K5, відомого ще за назвою Optima. Причому модель без камуфляжу була саме версією GT. Фотографії говорять про те, що дебют “зарядженої” новинки відбудеться вже незабаром.

«Наступний Optima GT отримає цікаву силову установку і абсолютно нову підвіску. Це забезпечить нові відчуття від керування автомобілем Kia», – зазначив раніше Альберт Бірманн.

Базова версія седана Kia Optima вже доступна в Південній Кореї. Новинка отримала більш агресивний дизайн, новітні технології та системи безпеки, а також функцію Solar Roof.

Якщо ми подивимося, що Hyundai зробив з Sonata N-Line, ми можемо очікувати, принаймні, зовсім новий турбований двигун Theta3 об’ємом 2,5 літра з віддачею в 290 к.с., нову 8-ступінчасту коробку передач з подвійним зчепленням і повний привід.

Новий Kia K5 в американській специфікації матиме 2 різних двигуни, всі з турбонаддувом, і буде використовувати 3 різних трансмісії. Мотор 1.6T буде доступний з двома рівнями потужності. Спочатку ми очікували дебюту американської K5 на автосалоні в Нью-Йорку у квітні, але через спалах коронавірусу і його перенесення, не виключено, що автовиробник представить модель в режимі онлайн.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти