Страхування вантажу та багажу для корпоративних клієнтів від ufi.net.ua

Компанія «УКРФІНСТРАХ» працює на українському ринку страхування фізичних та юридичних осіб більше десяти років. На протязі періоду свого існування їй вдається підтримувати бездоганну репутацію за рахунок того, що вона здійснює обслуговування клієнтів на високому рівні, а також пропонує повний комплекс послуг по вигідній ціні.

Страхування багажу та вантажу для юридичних осіб

Страхування вантажу та вантажобагажу – це одна із послуг, яку пропонує компанія «УКРФІНСТРАХ». Даний вид страхування потребується при виконанні внутрішнього, а також міжнародного транспортування, незалежно від типу транспорту. При цьому в якості предмета страхування виступають майнові інтереси страхувальника, які стосуються володіння, користування і розпорядження вантажем.

Страхувальником в даному випадку виступає як фізична, так і юридична особа. А сам договір підписується вантажовідправником чи вантажоодержувачем – це залежить від умов перевезення продукції. Варто відзначити, що страхове покриття нерідко поширюється ще й на зберігання на митних терміналах.

Особливості страхування

В залежності від обсягів продукції, яка перевозиться, клієнт страхової компанії можуть скористатися одноразовим або генеральним договором. В останньому варіанті указуються основні умови страхування на вантаж, який указується страхувальником:

  • відповідальність за існуючі ризики;
  • відповідальність в випадку часткової аварії;
  • відповідальність не несеться за пошкодження, за виключенням катастрофи.

Якщо настане страховий випадок, то «УКРФІНСТРАХ» зобов’язується виплатити клієнту страхову суму, указану в договорі. Вона визначається на основі домовленостей двох сторін. Проте розмір виплат не перевищує вартість вантажу, в яку зазвичай враховуються витрати власника багажу на фрахт і транспортування, а також митні витрати.

Завдяки обслуговуванню в страховій компанії «УКРФІНСТРАХ» корпоративні особи можуть бути впевнені в отриманні наступних послуг:

  • повне відшкодування збитків, які були завдані в випадку пошкодження або повної чи часткової втрати продукції;
  • контроль операції по пошуку та поверненню багажу його власнику;
  • можливість вибрати найбільш підходящий розмір страхового покриття в залежності від умов конкретного випадку;
  • професійний супровід зі сторони юристів, які допомагають в вирішенні проблем при неправомірних діях учасників перевезення, а також в випадку нанесення навмисного збитку.

Страхування в «УКРФІНСТРАХ» – краще вирішення для бізнесу в будь-якій сфері діяльності!

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти