Оновлений Cadillac XT4 буде розпізнавати власника за обличчям

Опція Face ID буде доступна для Cadillac XT4 тільки на китайському ринку.

Кросовер Cadillac XT4 найближчим часом отримає оновлену версію в Китаї. В рамках цього рестайлінгу модель обзаведеться інноваційною функцією під назвою Face ID. Вона має на увазі можливість розпізнавання автомобілем особи власника.

Виробник позиціонує технологію Face ID як «найсучаснішу систему безключового доступу». Також зазначається, що вона зможе працювати в будь-який час доби і при будь-якій погоді. Технологія буде працювати за рахунок здвоєної інфрачервоної камери з адаптивною підсвіткою, яка вбудована в центральну стійку кузова. Коли власник машини наближається до неї, система вловлює сигнал від його мобільного телефону по Bluetooth, після чого включається: сканує обличчя, потім відкриває двері та дає можливість завести двигун без ключа.

Крім того, система Face ID має додаткові функції: можливість розблокування автомобіля по паролю або відбитку пальців. Можна включити до восьми профілів, в тому числі профіль адміністратора, який дозволить мати допуск до авто ще семи власників. Установка Face ID на новий Cadillac XT4 в Китаї буде коштувати 10 тис. Юанів, це приблизно 1, 4 тисячі доларів.

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти