Названі найбільш очікувані новинки автосалону в Пекіні

На сторінках порталу SpeedMe названі найбільш очікувані автомобільні новинки, які мають з’явитися на автосалоні в Пекіні.

В 2020 році пандемія коронавірусу відчутно вплинула на всі сфери життя людей, а також сильно вдарила по автомобільній промисловості. В зв’язку з цим за рік не було проведено жодного великого автошоу, а більшість автовиробників не можуть налагодити свої справи після пандемії.

Нарешті у автолюбителів з’явився привід для радості, 26 вересня Міжнародний автосалон в Пекіні відкриє свої двері не в режимі онлайн. Організатори подбають про безпеку та влаштують ряд необхідних заходів. На вході будуть встановлені санітайзер та термометри. А всі відвідувачі в обов’язковому порядку мають носити маски та рукавички.

На автосалоні в Пекіні будуть представлені всі відомі вітчизняні та іноземні автомобільні бренди. На виставці мають з’явитися новинки від компаній: Volkswagen (SAIC-Volkswagen, FAW-Volkswagen), Audi і FAW-Volkswagen Audi, Skoda і SAIC Skoda, FAW-Volkswagen Jetta, Mercedes-Benz і Tenza, BMW і MINI, Peugeot і Dongfeng. Peugeot, Citroen і Dongfeng Citroen, Ford і Changan Ford, Lincoln, GM і SAIC-GM, Volvo, Jaguar Land Rover і Chery Jaguar Land Rover, Toyota і FAW Toyota, GAC Toyota, Lexus, Honda і Dongfeng Honda, GAC Honda, GAC Acura, Nissan і Dongfeng Nissan, Infiniti і Dongfeng Infiniti, Mazda і FAW Mazda, Changan Mazda, Mitsubishi Motors і GAC Mitsubishi, Subaru, GAC Fick, Hyundai і Beijing Hyundai, Kia і Dongfeng Yueda Kia, Jiangling і т. д.

Фахівцями порталу SpeedMe було обрано найбільш цікаві моделі, які будуть представлені на автосалоні в Пекіні.

Компанія Nissan представить в Пекіні свій новий кросовер Ariya. Японська компанія вперше показала перспективний концепт Ariya Concept ще в 2019 році. Автомобіль отримав витончену зовнішність з впізнаваною гратами V-Motion і стильними 21-дюймовими колісними дисками. Концепт виглядає футуристично, проте серійна модель на його базі буде відрізнятися зовсім незначно. Ariya буде приводитися в рух парою електромоторів. Одномоторна версія буде приводитися в рух 215-сильним агрегатом, а модель з двома електродвигунами зможе забезпечити потужність в 389 к.с. і 600 Нм моменту. Японський автовиробник заявляє, що на одному заряді модель зможе проходити до 483 кілометрів. Продажі моделі почнуться в Японії в середині 2021 року, а до США електрокар добереться в кінці того ж року. Очікується, що Ariya буде пропонуватися за ціною в 40 000 тис. доларів (близько 1,1 млн гривень).

Також японська компанії представить модель GT-R50, розроблену спільно з фахівцями Italdesig. Крім цього, відвідувачі виставки зможуть поглянути на X-Trail і Quashqai, з інтелектуальною технологією ProPilot.

Компанія BMW покаже на своєму стенді рестайлінговий 5-Series, а також гібридні версії 5-Series Hybrid з 48-вольта стартер-генератором і гібридом, що підключається. Автомобіль буде всебічно оновлений, що дозволить йому конкурувати з рестайлінговим Mercedes-Benz E-Class і Audi A6. Модель 2 021 модельного року в версії 530i буде розвивати потужність 248 к.с., віддача модифікації 540i буде досягати 335 к.с., потужність M550i складе 523 к.с., а гібридна версія 530E зможе похвалитися потужністю 288 к.с. Всі версії можна буде замовити з заднім приводом або фірмовою системою повного приводу xDrive.

Згідно з даними автовиробника, гібрид 530E стане відчутно потужнішим завдяки 107-сильному електродвигуну, який буде вбудований в 8-ступінчасту АКПП фірми ZF. Також ця версія матимуть АКБ підвищеної ємності. Автомобіль зможе проходити на електротязі до 57 кілометрів. Завдяки поліпшенню силової установки витрату палива вдалося знизити до 1,6 літрів на 100 км шляху. У прес-релізі зазначено, що цього вдалося досягти завдяки збільшенню ємності батареї з нинішніх 9,2 до 12 кВт / год при збереженні колишніх габаритів.

Корейська компанія Kia привезе нове покоління Carnival. Нагадаємо, що онлайн-презентація моделі відбулася ще в середині серпня цього року і тому деякі подробиці вже відомі. Модель буде пропонуватися у версіях з 3 або 4 рядами сидінь, а також у виконанні на сім, вісім чи одинадцять місць.

Під капотом Kia Carnival може перебувати 3,5-літровий атмосферний силовий агрегат потужністю 294 к.с. і 355 Нм крутного моменту або його дефорсирсована версія на 272 к.с. і 332 Нм моменту. Крім того, автомобіль буде пропонуватися з 2,2-літровим дизелем з віддачею 202 к.с. і 440 Нм крутного моменту. Роль трансмісії для кожного двигуна буде виконувати 8-ступінчаста АКПП. На даний момент вартість нового Kia Carnival не розголошується.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти