Нові електричні позашляховики Volkswagen розкупили за вісім годин

Попит на нові електричні Volkswagen ID.4 був таким великим, що сайт компанії не витримав і впав. Лімітовану серію VW ID.4 доставлять в США з Німеччини в першому кварталі 2021 року, пише Твоя МАШИНА посилаючись на Liga.net.

У США за вісім годин розкупили весь тираж нових електричних кросоверів Volkswagen ID.4 1st Edition. Про це заявила прес-служба Volkswagen в Twitter.

Продажі лімітованої серії VW ID.4 вартістю $ 43 995 стартували 24 вересня і закінчилися в той же день. У компанії заявили, що через великий наплив покупців їх сайт не витримав і впав.

Читайте також: За розмову по телефону за кермом можуть позбавити прав

За даними видання Autoweek, незважаючи на такий ажіотаж, для продажу в США німецький концерн зробив тільки 2000 VW ID.4 1st Edition. Електрокросовери відправлятимуть в США з заводу Volkswagen в Цвіккау (Німеччина). Вони будуть доставлені своїм власникам у першому кварталі 2021 року.

Зараз же Volkswagen пропонує американцям купувати більш дешеву базову модель VW ID.4 Pro за $ 39 995. Ці авто будуть доставлені в США в середині 2021 року. Уже в 2022 році Volkswagen почне виробляти VW ID.4 Pro на американському заводі в Чаттануга. Тоді вартість цього електрокара повинна впасти до $ 35 000.

Щоб забронювати VW ID.4 в США, необхідно відразу сплатити $ 100. Коли почнеться виробництво електрокара, до цієї суми потрібно додати ще $ 400. Пізніше ці $ 500 будуть відніматися з вартості електричного позашляховика. До того ж, при покупці електромобіля держава надає дотацію на суму до $ 7500.

Читайте також: В Україні випустили нову модель автомобіля

Джерело liga.net
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти