Hyundai офіційно анонсував потужний седан Elantra N

Південнокорейський бренд Hyundai опублікував відео, в якому показано седан Hyundai Elantra в гоночному виконанні N TCR. В кінці ролика нам на мить показують менш потужну версію Hyundai Elantra N, якій дозволено пересуватися по дорогах загального користування.

Минуло трохи більше 12 годин з тих пір, як Hyundai представила свою найсвіжішу гоночну машину Elantra N TCR. Ми знаємо, що в розробці знаходиться її менш потужна версія, якій дозволено пересуватися по дорогах загального користування. Ми бачили “шпигунські” фотографії Elantra з великими подвійними патрубками вихлопної системи і чималих розмірів спойлером. Проте, на опублікованому прес-службою відео вперше показується саме Elantra N.

Читайте також: Нові Logan і Sandero представлені офіційно: технічні характеристики і фото

Як це часто буває з тизерами, нам дається лише короткий огляд новинки. Машину показують в кінці вищезгаданого відео, що демонструє новий гоночний автомобіль TCR. Двері гаража закривається за гоночним TCR. Але потім, двері знову відкривається, а за нею стоїть не гоночна версія моделі, а закамуфльований прототип Elantra N, який потім їде.

Раніше опубліковані “шпигунські” фотографії дають нам більш чітке уявлення про спортивний седан.

Ми не очікуємо, що автомобіль буде істотно відрізнятися від Elantra N Line, хоча фальшрадіаторна решітка Elantra TCR не така широка і “зубаста”, як у серійного автомобіля. Ми думаємо, що кутові повітрозабірники в нижній частині будуть відрізнятися від тих, які присутні у версії N Line.

На шпигунських фотографіях видно великі подвійні вихлопні отвори на кожному куті заднього бампера, а також помітний фіксований спойлер на кришці багажника. Під капотом опиниться 275-сильний двигун. Очікується, що потужність буде передаватися на передні колеса або через шестиступінчасту механічну коробку передач, або через восьмиступінчасту автоматичну коробку передач з подвійним зчепленням.

Ми можемо побачити дебют високопродуктивної Elantra N до кінця року.

Читайте також: Порівняння цін на моделі Lada української і російської збірки: хто дорожче?

Джерело infocar.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти