Tesla може окупитися за рік: істотна економія на бензині

Американські поліцейські порівняли витрати на Dodge Charger і Tesla Model 3.

Департамент поліції міста Баргерсвілл (Індіана, США) у серпні 2019 року став першим поліцейським підрозділом в Північній Америці, який придбав електромобіль в якості патрульної машини. Поліцейські обрали Tesla Model 3. Через рік керівник департаменту Тодд Бертрам опублікував звіт витрат на Теслу в порівнянні з колишнім автомобілем, який використовувала поліція, Dodge Charger.

Через те, що автомобіль живиться електроенергією, економія вийшла досить істотна. Якщо Dodge Charger протягом всього терміну вимагав заправки, доливання масла і технічного обслуговування (регулярні суми за ТО були невеликими, але в квітні 2020 року на сервісі довелося залишити майже 2000 доларів), то Тесла за весь рік не було потрібно нічого, крім підключення до розетки.

З серпня 2019 по серпень 2020 року Tesla Model 3 “з’їла” електрики на 825 доларів. Dodge Charger за той же час витратив 7580 доларів платників податків. Електромобіль як автомобіль поліції виявився економніше традиційного бензинового седана на 6755 доларів, пише ресурс Inside EVs. Крім того, поліцейські відзначають комфорт і тишу Тесли.

Ціна Тесли при покупці становила 41 945 доларів, а Додж коштував 33 612 доларів. Таким чином, найближчим часом різниця в 8333 доларів виявиться повністю покритою.

Читайте також: Автопілот Tesla виявився гіршим, ніж системи допомоги у Mercedes-Benz, BMW і Audi

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти