У власника «Tesla» розвалилася підвіска під час руху по автобану

На німецькому форумі присвяченому електромобілям «Tesla» власник Tesla Model S 90D розповів, що у нього під час руху по автобану розвалилася підвіска. Небезпечний інцидент трапився після гальмування на швидкості близько 200 км/год. У автомобіля зламався і від’єднався передній лівий важіль.

Власник авто проживає в Швейцарії, під час поломки він їхав з німецького Штутгарта в Цюріх. Після уповільнення він почув гучний хлопок, а потім побачив в дзеркалах клуби диму. Це сталося через тертя шини об підкрилок. Разом з тим автомобіль різко потягнуло вправо, а кермо заблокувалося, проте зіткнення вдалося уникнути. Пізніше власник Model S виявив також, що через поламаний важіль порвався гальмівний шланг.

Електромобіль відправили на евакуаторі до дилера, де спочатку припустили, що це могло стати результатом природного зносу. При цьому пробіг на момент поломки склав близько 80 тисяч кілометрів, а гарантія на автомобіль закінчилася в квітні 2020 року. В результаті власнику електрокара виставили рахунок за ремонт на суму близько 8,2 тисячі доларів.

В обговоренні на форумі ще двоє покупців Model S розповіли про аналогічні інциденти, при пробізі 86 і 132 тисячі кілометрів. Як зазначає портал insideevs.com, схожі ситуації описуються також на американських форумах, причому за участю і інших моделей марки – Model X і Model 3.

Читайте також: Водій Tesla з пасажирського сидіння знімав на відео, як електрокар їде сам

Джерело avtodream.org
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти