На аукціон виставили пікап, як у Марті МакФлая з фільму «Назад в майбутнє»

Toyota Pickup Xtra Cab 4×4 продають на порталі Bring a Trailer. За інформацією машину 1984 року на цей час пропонують за 17 855 доларів і за 1 день торгів, що залишився вартість може ще вирости.

Чималий для 36-річної Toyota Pickup Xtra Cab цінник пояснюється тюнінгом. Пікап перетворили в копію автомобіля на якому їздив Марті МакФлай у фільмі «Назад в майбутнє». Стилізацію зробили за допомогою ліфта підвіски, установки дуг з додатковим світлом і фарбування в чорний колір.

На машині стоять відповідні номерні знаки: MCFLY 84. Що правда, в ціну вони не входять. Зате покупцеві залишаються костюмовані бампери, бічні підніжки, прожектора на бампері спереду і даху, позашляхові покришки на 15-дюймових дисках. У доглянутому салоні встановлена не штатна аудіосистема з двухдиновим головним пристроєм.

Пробіг, на відміну від більшості визначних лотів, в даному випадку не дуже маленький. У базі Carfax остання відмітка – від листопада 2019 року: 487,6 тис. км. З тих пір була замінена комбінація приладів, і актуальний кілометраж невідомий.

Силова установка – бензинова рядна 2,4-літрова «четвірка» потужністю 97 кінських сил в парі з МКПП. Двигун пройшов дуже капітальний ремонт. Так, були замінені ланцюг ГРМ, свічки запалювання, радіатор і всі патрубки.

За даною інформацією, екземпляр відноситься до 4-го покоління моделі Toyota Hilux. У США автомобіль був відомий під назвою Pickup. Кабіна Xtra Cab передбачає наявність навіть «спального місця» за передніми кріслами – вузької полки, придатної хіба що для розміщення вантажу, який шкода покласти в кузов. Покоління випускали з 1983 по 1988 рік. На нього ставилися установки потужністю від 62 до 150 кінських сил.

Читайте також: Новий електромобіль Toyota не потребує зарядки

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти