Ford випустить дешевий електрокар: ціна і інші деталі

У модельній лінійці виробника з’явиться доступний електрокросовер, який посилить позиції Ford на ринку EV.

Не минуло й одного року з моменту прем’єри електричного Mustang Mach-E, а зараз стало відомо, що виробник готує ще один електрокросовер на його платформі. На відміну від старшого брата, він виявиться доступніше.

Спочатку кросовер Mustang Mach-E створювався як конкурент Tesla Model Y і Jaguar I-Pace. А його початкова вартість в США – $ 43 895. За задумом виробника, цінник нового кросовера Форд буде трохи нижче і складе близько 40 тисяч доларів.

Нова модель допоможе утримати потенційних покупців і шанувальників марки, які поглядають на Mustang Mach-E, але не наважуються його придбати. У компанії припускають надати покупцям більш простий і доступний спосіб перейти на електротягу.

Місцем складання новинки послужить завод у місті Куаутітлан (Мексика). На цьому ж майданчику зараз збирають Mustang Mach-E. Для виробника це прекрасна можливість заощадити поряд з використанням однієї і тієї ж платформи для декількох автомобілів. Ймовірно, новий електромобіль Ford виявиться трохи менше за розмірами.

Читайте також: На дорогах помічений кемпер Mitsubishi L200 українського виробництва

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти