Недорогий кросовер Nissan Magnite викликав ажіотажний попит

У компанії Nissan заявили, що через місяць після початку продажів на кросовер Magnite оформлено майже 33 тисячі замовлень.

Нагадаємо, в першу чергу цей новий компактний кросовер вийшов на ринок Індії, пізніше модель з’явиться і в інших країнах.

Уточнюється, що перші 15 тисяч замовлень надійшли протягом двох тижнів, але рекорд був поставлений трохи пізніше – після того, як перші екземпляри Magnite з’явилися у дилерів і машина стала доступна для тест-драйву.

Так, за три дні було зафіксовано близько 10 тисяч охочих придбати нову модель від Nissan.

Для виконання замовлень компанія Nissan планує вводити третю робочу зміну на заводі в Орагадаме. Таке рішення дозволить скоротити період очікування автомобіля до двох-трьох місяців. Для реалізації плану компанії буде потрібно найняти близько тисячі робітників і понад п’ятсот менеджерів в своїх представництвах в різних містах.

Вартість кросовера Nissan Magnite з моменту початку продажів не змінилася, за винятком базової комплектації, яка подорожчала на 50 000 рупій і доступна тепер від 549 000 рупій.

На даний момент Magnite продається тільки в Індії. Кросовер доступний з мотором об’ємом 1,0 літра в двох версіях форсування – 72 і 100 к.с. Перший варіант атмосферне, другий з турбонаддувом.

Читайте також: На фото показали бюджетну модель Nissan, яка скоро відправиться в продаж

Джерело avtodream.org
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти