Ніхто не зрозумів, як цей Jeep застряг у величезній купі снігу на великій висоті. Є пояснення: відео

У мережі набрали популярність фото і відео з «Джипом», застряглим в величезній купі снігу на досить великій висоті. Користувачі і ті, хто бачив автомобіль наживо, висунули різні версії, що пояснюють те, що сталося. Але в результаті з’ясувалося, що позашляховику допомогли – і це відбувається щороку.

Фото старого Grand Cherokee з’явилося на різних сайтах і в соціальних мережах, а ролик про нього в ТікТоке за два дні набрав майже 550 тисяч лайків. У коментарях багато припустили, що Jeep виявився в сніговому полоні через аварію, а хтось подумав, ніби це могло стати результатом недбалої роботи снігоприбиральної машини.

Однак портал The Drive з’ясував, що позашляховик помістили в «гору» працівники аукціонного дому Marion Auction, який займається реалізацією тракторів та іншої спеціальної техніки. З її допомогою Jeep і «застряг».

В організації пояснили, що роблять так щороку, коли в їхньому місті випадає багато снігу. Зазвичай інсталяція доповнюється банером з текстом в дусі соціальної реклами – на кшталт попередження про те, що не варто використовувати смартфон під час руху. Але на цей раз обійшлося без цього.

Читайте також: В Україну можуть хлинути вживані автомобілі з Європи

Джерело avtodream.org
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти