Названі найпопулярніші міфи про покупку вживаних автомобілів

Автоексперти спростували ряд міфів, що існують серед покупців авто на вторинному ринку.

Перше місце посідає міф, в якому йдеться про те, що фахівець підбору авто може знайти ідеальний автомобіль. Зараз автопідбір дуже популярний, звичайно що і в цій сфері існують аферисти. Бувають випадки, коли фахівці знаходяться в змові з продавцем, або не до кінця розбираючись в технічному стані автомобіля, можуть запропонувати перший-ліпший варіант з юридичними проблемами.

На другому місці міф – якщо заплатив і забрав машину, то вона твоя. Під час покупки автомобіля потрібно дуже уважно перевіряти документи продавця та історію авто. Документи можуть бути підробленими, а автомобіль викрадений. Зустрічаються і такі випадки, коли документи в повному порядку, а от авто знаходиться в заставі у банку, який його конфіскує, як тільки минулий власник перестане виплачувати кредит.

“Японці” та “німці” найнадійніші вживані авто – це третій міф. Покупець повинен розуміти, що багато залежить від віку та стану автомобіля, а не тільки від марки.

Останній, четвертий міф стосується комплектації вживаного авто, краще купити биту машину, але в «жирній» комплектації. Але якою б не була комплектація, найчастіше битий автомобіль довго не прослужить. Залежно від тяжкості ушкодження у машини може з’явитися іржа, а після ремонтних робіт кузов авто завжди іржавіє швидше. При порушенні геометрії кузова погіршується керованість і з’являються проблеми у вигляді нерівномірного зносу шин і ін. Пересуватися на такому автомобілі буде просто небезпечно.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти