Названо автомобілі, які стали розчаруванням 2020 року

Автомобільний портал Hotcarts опублікував 10 нових автомобілів, які стали головним розчарування автолюбителів у 2020 році, інформує Твоя МАШИНА.

Цей список було складено на підставі того, що деякі автовиробники продовжують випускати автомобілі, які не задовольняють очікування їх нових власників.

10. Chevrolet Suburban

Автомобіль позиціонується, як сімейний позашляховик, але в нього величезна витрата палива, мало місця та тісні сидіння.

9. Cadillac АТС

Автолюбителі вважають, що дивлячись на дизайн автомобіля складно віднести його до розкішного бренду. Відзначається, що авто дуже незручне.

8. Chevrolet Silverado 1500

Цей автомобіль позиціонується, як позашляховик, який має перевозити важкий багаж та їзду по бездоріжжю, але він не дуже добре справляється зі своїми задачами.

7. Land Rover Discovery Sport

Вважається, що у цієї моделі велика кількість проблем і дуже дивно, що всі ці проблеми отримав автомобіль, виготовлений компанією, яка випускала розкішні машини.

6. Maserati Ghibli

За відгуками, автомобіль погано керується та має погану продуктивність. Шкіряні сидіння і стильна обробка нічого не значать, коли під капотом є проблеми.

Читайте також: Названі 10 автомобілів, які повільно дешевшають під час експлуатації

5. Ford F-250

Витрата палива цього автомобіля така велика, що краще на ньому зовсім не їздити.

Серія F включена в список гірших позашляховиків, легкових і вантажних автомобілів 2020 року.

4. Jeep Cherokee

Автомобіль має дуже слабкий двигун у порівнянні зі своїми конкурентами, що ставить його у невигідне положення серед однокласників.

3. Mercedes-Benz CLA250

Новий позашляховик мав стати розкішним автомобілем бізнес-класу, але в результаті має тісні сидіння, неякісну тканину і погано зроблену оббивку.

2. Dodge Journey

Компанія обіцяла багато нових можливостей, але в результат багато власників скаржилися на малу кількість місця, особливо на 3 ряду та погану видимість через дзеркало заднього виду.

1. GMC Sierra 1500

Крім того, що автомобіль споживає дуже багато палика, так вона ще й гримить на бездоріжжі, хоча позиціонується, як позашляховик.

Читайте також: Названо найдешевші авто, які витрачають мало палива і рідко ламаються

Джерело apostrophe.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти