Рейтинг автомобілів, які іржавіють швидше ніж інші авто

На сторінках порталу Usedcars опублікували рейтинг автомобілів, кузов яких може згнити всього за кілька років, інформує Твоя МАШИНА.

Lifan Solano

Наступна позиція дісталася китайському Lifan Solano. Старі китайські автомобілі ніколи не славилися високою опірністю до гниття і Solano не є винятком. Варто відзначити, що сучасні китайські машини стали набагато якісніше і тепер можуть похвалитися оцинкованими надійними кузовами. Lifan Solano знайшов популярність за рахунок низької ціни, але ось згнити він міг лише за пару років.

ВАЗ-2114

Варто зробити відступ, адже проблеми з кузовом є не тільки у «чотирнадцятої», а й у всього сімейства автомобілів Samara. Нерідко навіть при гарному догляді автомобіль покривається іржею досить швидко, а тому при покупці такої машини варто відразу ж запастися антикорозійними засобами і спробувати запобігти появі корозії.

Ravon Nexia

Нагадаємо, що Ravon Nexia є злегка модернізованою версією Chevrolet Aveo. Головним недоліком Ravon Nexia є його кузов, який буквально після 2-3 зим міг обрости неприємними «рижиками».

Mazda 3

Японські Mazda 3 і 6 також потрапили в цей антирейтинг. Автомобілі залучили покупців своїм дизайном і оснащенням, проте їх кузов виявився не готовий протистояти агресивним умовам експлуатації, та й товщина ЛКП залишає бажати кращого.

Hyundai Sonata EF

Замикає список корейська Hyundai Sonata EF четвертої генерації. Незважаючи на те, що автовиробник заявляв про часткове оцинкування кузова, автомобілі іржавіли досить швидко. Найбільш ненадійними в цьому плані були пороги, крила, кромки капота і рамки стекол. В цілому ж автомобіль вкрай вдалий, але ось до його кузову потрібна підвищена увага.

Читайте також: Названо 10 надійних кросоверів з найменшою витратою палива

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти