Названі найнадійніші автомобілі 2020 року: рідко ламаються і не підводять

Фахівці міжнародної мережі автосервісів Fit Service спільно з Gruzdev-Analyze склали рейтинг найнадійніших автомобілів за підсумками 2020 року, інформує Твоя МАШИНА.

Рейтинг був складений на основі аналізу 2 млн сервісних операцій, проведених фахівцями Fit Service. При складанні списку не враховувалися роботи з шиномонтажу, мийки і хімчистки, а також заміна витратних матеріалів.

Лідируючу позицію займає німецький позашляховик Mercedes-Benz G-Class. Показник поломок у даного автомобіля становить всього 49,5%. Повідомляється, що мова йде про версію з 4,0-літровим бітурбірованним V8 потужністю 422 к.с. і 610 Нм крутного моменту в поєднанні з 9-ступінчастою АКПП.

Друга сходинка дісталася Toyota Camry з індексом поломок – 51,1%. Силова лінійка седана представлена ​​трьома бензиновими двигунами: рядним чотирициліндровим агрегатом на 2,0 літра потужністю 150 к.с., мотором об’ємом 2,5 літра потужністю 181 к.с. і найпродуктивнішим 3,5 літровим V6 з віддачею 249 к.с. і 356 Нм крутного моменту. Чотирициліндрові мотори працюють в парі з 6-ступінчастим “автоматом”, а найпотужніший агрегат – з 8-діапазонною АКПП.

Примітно, що чеська компанія Skoda стала рекордсменом за кількістю надійних автомобілів, що потрапили в рейтинг. Індекс поломок моделі Yeti становить 51,6%, у Superb даний показник становить 52%, Rapid – 52,1% і Octavia – 52,3%. П’ятимісний японський хетчбек Toyota Vitz також потрапив до списку найнадійніших автомобілів. Під капотом Vitz можуть розташовуватися двигуни об’ємом 1.0, 1.3, 1.5 літра мають газорозподільний механізм dohc, розподілене впорскування бензину і розвивають потужність до 110 к.с.

Одним з найбільш надійних і безпечних автомобілів рейтингу став Mercedes-Benz CLA. Модель може похвалитися широким набором електронних асистентів і також пакетами активної і пасивної безпеки. Видання 110km повідомляє, що автомобіль може бути обладнаний 1,3 або 2,0-літровими бензиновими агрегатами потужністю 150, 224 або 421 к.с. Роль трансмісії може виконувати 7- або 8-ступінчатий «робот».

Марка Volkswagen зайняла третю позицію в розділі марок з найменшим індексом поломок (53,7%). Седан Volkswagen Jetta, який потрапив до рейтингу, є доволі надійною моделлю. Автомобіль може бути оснащений 1,6-літровим атмосферним силовим агрегатом потужністю 110 к.с. і 155 Нм крутного моменту, або ж 1,4-літровим турбомотором на 150 к.с. і 250 Нм крутного моменту. Турбомотор може поєднуватися лише з АКПП, а ось «атмосферник» поставлявся як з МКПП на п’ять ступенів, так і з «автоматом».

Закриває рейтинг найнадійніших автомобілів Тoyota Land Cruiser. Автомобіль славиться своєю надійністю і витривалістю і без особливих проблем може пройти до 500 тис. кілометрів. Позашляховик може мати під капотом 4,6-літровим бензиновий V8 потужністю 309 к.с., або ж турбодизель V8 на 4,5 літра з віддачею 249 к.с.

Читайте також: Названо найгірші автомобілі з пробігом – часто ламаються, а ремонт дорогий

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти