Найважливіші новинки авторинку України за 2020 рік

Авторинок України в 2020 році серйозно постраждав від коронавіруса і продажі скоротилися. Проте, дебютувало чимало цікавих моделей і вашій увазі – основні новинки 2020 року в Україні.

Aston Martin

Перший кросовер Aston Martin DBX дістався до України і коштує від 7,2 млн. гривень. Оснастили його 550-сильним V8 твін-турбо від Mercedes-AMG.

Audi

Кросовери Audi Q3 і e-tron обзавелися купеобразними версіями Sportback. У 2020 році в Україну також приїхали заряджені Audi RS6, RS7 і RS Q8 з 4,0-літровою турбованою вісімкою потужністю 600 к. с.

Bentley

Новий Bentley Flying Spur – один з найдорожчих седанів на українському ринку. На вибір запропоновано 4,0-літровий турбований V8 на 550 к. с. і 635-сильний W12 об’ємом 6,0 л.

Bentley Bentayga пройшов оновлення – у нього нові передня і задня частина, а в салоні з’явилися віртуальна приборка і великий тачскрін.

BMW

В Україні з’явився передньопривідний BMW 2 Series Gran Coupe – самий компактний седан марки. Також стали доступні купе і кабріолет BMW 4 Series і заряджені BMW M3 і M4 потужністю 480-510 к. с.

DS

Компактний кросовер DS3 Crossback відрізняється авангардним дизайном і різноманітними комплектаціями. Він запропонований з 1,2-літровими бензиновими турбомоторами на 130 і 155 к. с. і 1,5-літровим 130-сильним турбодизелем.

Ford

Ford в 2020 році привіз в Україну два нових кросовера. Новий Ford Kuga підріс в розмірах і радикально змінився зовні, а його багажник виріс до 556 л. На вибір запропоновано 1,5-літровий бензиновий турбомотор, а також турбодизелі об’ємом 1,5 л (120 к. с.) і 2,0 л (190 к. с.).

Ford Puma повернувся на ринок вже не як купе, а як компактний кросовер на базі Fiesta. В Україні він запропонований з 1,0-літровим бензиновим турбомотором на 125 к. с.

Honda

Новий Honda Jazz в Україні доступний виключно в гібридному виконанні – з силовою установкою потужністю 97 к. с. і витратою палива в 2,4 л / 100 км.

Hyundai

Hyundai Elantra нового покоління стала трохи крупніше, а в дизайні на зміну плавним лініях прийшли грані. У салоні з’явилася віртуальна приборка. Незмінними залишилися бензинові двигуни об’ємом 1,6 л (127 к. с.) і 2,0 л (152 к. с.). Також Hyundai представили оновлені Accent, i30 і Santa Fe.

Jetour

У 2020 році в Україні дебютував новий бренд Jetour від Chery. Первісток Jetour X70 – семимісний кросовер з багатою комплектацією і 1,5-літровим 147-сильним турбомотором.

Kia

Kia XCeed – позашляхова версія хетчбека Ceed зі збільшеним кліренсом і пластиковим обвісом, а також трохи іншим дизайном. Запропоновано вона з 1,4-літровим турбомотором на 140 к. с.

Land Rover

Відроджений Land Rover Defender втратив раму, але від цього не став менш здатним на бездоріжжі. До того ж, автомобіль став комфортніше і отримав цілий набір сучасних технологій. Для моделі доступні бензинові та дизельні двигуни з турбонаддувом потужністю від 200 до 400 к. с.

Mazda

Кросовер Mazda CX-30 зайняв нішу між моделями CX-3 і CX-5. На українському ринку модель запропонована тільки з 2,0-літровим 150-сильним двигуном, доповненим помірною гібридною установкою і системою відключення циліндрів.

Mercedes-Benz

Mercedes-Benz в 2020 році представив кілька новинок, а найважливішою з них став седан Mercedes-Benz S-Class W223. У його салоні з’явився великий тачскрін, а оснащення поповнилося повнокерованим шасі. Поки пропонуються тільки 3,0-літрові версії – 435-сильна бензинова і дизельні потужністю 286 і 330 к. с.

Новий Mercedes-Maybach GLS – розкішний позашляховик з 557-сильним V8 твін-турбо. Примітно, що автомобіль чотиримісний: на другому ряду встановлені індивідуальні крісла з електроприводом, вентиляцією і масажем.

Mercedes GLE Coupe другого покоління став елегантніше і просторіше всередині. У салоні з’явилася віртуальна приборка, розширено і перелік систем безпеки. На вибір запропоновано бензинові і дизельні двигуни потужністю 272-612 к. с.

В Україну також приїхало оновлене сімейство Mercedes E-Class. Запропоновано і новий Mercedes-Benz GLA другого покоління. Кросовер змінився зовні і тепер менше нагадує родинний хетчбек A-Class.

Крім того, на його платформі побудований новий семимісний Mercedes-Benz GLB з більш кутовим дизайном і великим внутрішнім простором. Обидві моделі доступні з бензиновими і дизельними турбодвигунами потужністю 136-421 к. с.
Електромобіль Mercedes EQC також офіційно доступний в Україні. Кросовер оснащений двома моторами загальною потужністю 408 к. с. і здатний проїхати 450 км без підзарядки.

Читайте також: Skoda Kodiaq підкорювач українських доріг: тест-драйв

Opel

Новий Opel Corsa відрізняється стильним молодіжним дизайном. Хетчбек В-класу підріс в розмірах і став просторіше всередині. Суттєво розширено комплектацію моделі. На українському ринку поки доступні 1,2-літрові бензинові двигуни потужністю 75 і 130 к. с.

Peugeot

Кросовер Peugeot 2008 другого покоління став більший попередника і набагато яскравіше на вигляд. У салоні з’явилася віртуальна панель приладів з тривимірною графікою. Новий Peugeot 2008 в Україні пропонують з 1,2-літровимми бензиновими турбомоторами на 130 і 155 к. с., а також з 1,5-літровим 130-сильним турбодизелем.

Під кінець року оголосили ціни і на оновлений Peugeot 3008. Кросоверу змінили дизайн, а в салоні з’явився збільшений тачскрін.

Renault

Renault Arkana – одна з найважливіших новинок 2020 року, адже його збирають в Україні на ЗАЗі. Кросовер Рено побудований на платформі Дастера, але виглядає набагато елегантніше і доступна з 1,33-літровим 150-сильним турбомотором.

Skoda

Нова Skoda Octavia A8 стала більшою, просторіше і значно багатше оснащена. З’явилися цікаві нововведення на зразок віртуальної панелі приладів або гібридної силової установки. В Україні Octavia запропонована зі 150-сильним турбомотором.

Skoda Kamiq – самий компактний кросовер чеської марки. Для своїх розмірів автомобіль досить місткий і має немаленький 400-літровий багажник. На вибір пропонують 1,5-літрову 150-сильну турбочетвірка і 1,6-літровий турбодизель потужністю 116 к. с.

Suzuki

Компактний Suzuki Ignis володіє немаленьким (180 мм) дорожнім просвітом, а ще це найдоступніший гібрид на нашому ринку (від 483 900 гривень). Силова установка складається з 1,2-літрового бензинового двигуна і електромотора.

Toyota

В Україні в 2020 році прибув новий Toyota Highlander. Сімейний кросовер переїхав на більш сучасну платформу, а його дизайн став більш м’язистим. Модель пропонують з перевіреним 3,5-літровим V6 потужністю 249 к. с.

Нова Toyota Yaris в Україні продається виключно в гібридній модифікації. Бензинова 1,5-літрова четвірка і електромотор сумарно видають 115 к. с. У Yaris свіжий дизайн та розширена комплектація з безпеки.

Крім того, з’явився оновлений пікап Toyota Hilux зі зміненим дизайном і більш потужним 2,8-літровим турбодизелем на 200 к. с.

Volkswagen

Volkswagen T-Cross – найменший кросовер марки. Його довжина – трохи більше 4 м, але при цьому у нього пристойний (455 л) багажник. Для нього доступні бензинові турбомотори об’ємом 1,0 л (115 к. с.) і 1,5 л (150 к. с.). Також під кінець року з’явився оновлений Volkswagen Tiguan.

Читайте також: Назвали 5 дефектів, які не мають значення при покупці вживаних автомобілів

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти