В Америці обрали найкращі легкові і позашляхові авто 2021 року

Стали відомі переможці конкурсу North American Car, Utility and Truck of the Year (NACTOY). Незважаючи на любов американців до великих і ненажерливих автомобілів, в цьому році зробили несподіваний вибір легковика, та й кращий серед кросоверів теж виявився не особливо традиційним.

Почнемо з легкового авто. Вперше з 1994 року американці і канадці присудили титул кращого авто 2021 року південнокорейському Hyundai Elantra, який за мірками США вважається не просто компактним седаном, а «недоробленою пузотеркою» на тлі найпопулярніших в Америці машин, якими є величезні пікапи, універсали і повнорозмірні позашляховики.

До слова про позашляховики. Серед автомобілів класу Utility (невеликі позашляховики і кросовери), журі присудили перемогу електричному SUV’у, який презентували в 2020 році, а саме – Ford Mustang Mach-E. На батьківщині Tesla і «бензопожирачів» новий Мустанг випередив нові Genesis GV80 і Land Rover Defender.

Якщо говорити про категорії Truck (та найпопулярніша, де панують пікапи і повнорозмірні позашляховики), то вже за давньою традицією перше місце завоював Ford F-150.

Читайте також: Найкрутіший китайський електромобіль виявився краще Тесли

Джерело topgir.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти