Назвали топ-5 автомобілів, якими володіють як мінімум по 15 років

Портал iSeeCars з’ясував, що в США найбільший термін експлуатації мають автомобілі компанії Toyota.

Портал iSeeCars займається аналітикою авторинку і продажем уживаних автомобілів. Фахівці виклали список авто, якими володіють мінімум 15 років.

Були проаналізовані дані про 660 тис автомобілів, які випускалися з 1981 по 2005 роки, але були продані в США в 2020. Ці дані стали основою рейтингу авто, якими власники користувалися протягом 15 років. До першої десятки увійшли моделі компанії Toyota.

Карл Брауер, виконавчий аналітик порталу, пояснює це тим, що японські автомобілі, як Toyota і Honda, зарекомендували себе на ринку як найбільш надійні та довговічні моделі. Крім цього, водії люблять Toyota за невеликі витрати, що йдуть на обслуговування авто в США.

Почесне перше місце в рейтингу зайняв Toyota Prius. Близько 13,7% автомобілів старше 15 років все ще залишаються в активному користуванні у власників. У той же час середній показник по всьому авторинку становить 6,1%, що в два рази менше. Довговічність Toyota Prius пояснюється економією палива в порівнянні зі звичайними бензиновими автомобілями.

Далі розташувалися кросовер Highlander, пікап Tacoma, мінівен Sienna і повнорозмірний пікап Tundra. Мінівени ідеальні для сімей з маленькими дітьми, але ці автомобілі настільки надійні, що власники не купують нові навіть після зникнення первісного призначення.

Далі йдуть Honda CR-V і Pilot, які цінують за їх просторі салони. На восьмому місці стоїть Subaru Forester, що придивилася за безпеку і доступну ціну. Також автолюбителів приваблює повний привід позашляховика і низьку витрату палива. Завершують топ Toyota 4Runner і Toyota Sequoia.

Читайте також: Названо кращі авто з великим пробігом: користуються попитом і рідко ламаються

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти