Головні автомобільні новинки 2021 року: топ найочікуваніших машин

Пандемія торкнулася всілякі сфери нашого життя, але на автомобільний світ майже не вплинула. Тому ми все ще в очікуванні головних новинок 2021 року.
«Твоя МАШИНА» привела список найбільш очікуваних моделей 2021 року.

BMW

На новий кросовер BMW iX покладаються великі надії в сегменті електромобілів.
Машина обіцяє бути досить потужною за рахунок двох моторів з сумарною потужністю 500 к.с. і запасом ходу в 600 км на одному заряді.

Hyundai

Невеликий кросовер Hyundai Tucson четвертого покоління вже показав все характеристики, і буде продаватися з цього року. В Україні, де бренд користується великим попитом, теж. У новинки стильний дизайн і технологічний салон. Але найбільше привертає увагу гібридна версія з 265 к.с. і електротягою, яка дозволяє подолати 50 км.

Kia

Kia Sportage отримає ту ж платформу, набір двигунів і деталі оснащення, що і Tucson. Хоча зовнішність поки прихована, вже опубліковані рендери, складені за допомогою шпигунських фото і деякою інформацією.

Mazda

Електромобіль Mazda MX-30 довго чекали, так як це перший електрокар даного бренду. Запас ходу складає 200 км, але виробник стверджує, що для міста цього цілком достатньо.

Mercedes

Mercedes EQA – компактний німецький електрокар, базою для якого став кросовер GLA. Але технічне оснащення електромобіль отримав зовсім інше. Електромотор на 190 к.с. дає запас ходу більше 480 км.

Також варто звернути увагу на седан Mercedes EQS, який вже заслужив звання флагмана модельного ряду. Топовий варіант має 600 к.с. і запас ходу 700 км. Зовнішність прихована під камуфляжем, тобто інформація, що електрокар дизайном буде схожий на концепт Mercedes Vision EQS.

Nissan

Nissan Ariya за прогнозами зобов’язаний повторити успіх Nissan Leaf. Новинка зібрала під стильним кузовом все досягнення бренду в області виробництва електрокарів. Запас ходу повинен скласти 480 км, і українці з нетерпінням чекають цю машину.

Skoda

Кросовер Skoda Enyaq iV не відстає від конкурентів і взяв собі ефектний дизайн, відмінне оснащення і комфорт. Найпотужніша версія запропонує 300 к.с. і запас ходу до 500 км.

Читайте також: Назвали найдешевші електрокари в Україні: моделі від $ 16 000

Джерело obozrevatel.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти