Названо надійні бюджетні іномарки: не бояться поганих доріг і не ламаються

Рейтинг кращих авто з високим кліренсом вже був, тепер переходимо до найнадійніших машин для поганих доріг, пише «Твоя МАШИНА».

5 місце Сhevrolet Lacetti

Сhevrolet Lacetti був показаний в 2004 році. Автомобіль міцний і надійний. З слабких місць можна відзначити рульову рейку, яку треба підтягувати приблизно кожні 50 тис. км, але в цілому прослужити вона може 170-200 тис. км. Рекомендується купувати машини цієї моделі, випущені не раніше 2007 року, так як у старіших машин були проблеми з випускними клапанами.

4 місце Hyundai Elantra xd

Завдяки Hyundai Elantra xd корейські автомобілі заробили собі хорошу репутацію. Ця модель надійна, комфортна, і ціна не кусається. Підвіски трохи шумлять, але зате вони міцні і дешеві. Коробки передач при спокійному водінні і регулярній заміні масла можуть прослужити 250-300 тис. км. Мотор не потребує ремонту найближчі 250-350 тис. км.

3 місце Skoda Octavia

Кращий варіант Skoda Octavia – це модель з атмосферним мотором 1.6 на 102 к.с. і «механікою», хоча і «автомат» клопоту не принесе. Машини старше 2008 року мають прекрасний 1,6-літровий мотор на 102 к.с., готовий служити довго і стабільно.

2 місце Nissan Almera classic

Nissan Almera classic користується стабільним попитом на вторинному ринку завдяки своїй надійності, комфортності та доступною ціною. Машина привертає просторим салоном з якісною обробкою і прекрасними деталями інтер’єру. Всі мотори серії мають гарну конструкцію. У авто немає проблем з кузовом, салоном, електрикою, двигуном, підвіскою або гальмами.

1 місце Renault Logan

Renault Logan добре себе показує навіть на поганих дорогах. Ходова частина по-справжньому невбиваєма, слабких місць у машини немає. Двигун, коробка передач, кузов – все у цієї машини надійно. Авто має місткий багажник і енергоємну підвіску, якій не страшні погані дороги.

Читайте також: Названо кращі авто з великим пробігом, які не підведуть і будуть служити довго

Джерело apostrophe.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти