Назвали найкращі компактні кросовери і позашляховики

Вважається, що вибирати новий автомобіль найкраще серед кросоверів і позашляховиків. Американське видання Motor Trend в допомогу майбутнім автовласникам надало рейтинг кращих компактних моделей даного сегмента, повідомляє «Твоя МАШИНА».

10. Jeep Cherokee

З переваг слід відзначити таке позашдяхове оснащення, як двигун V6 і багату комплектацію. Але серед недоліків присутній слабкий базовий двигун і маленький внутрішній простір, якщо порівнювати з конкурентами. Та й салону нічим здивувати.
Вартість в США – від 27 805 до 35 735 доларів.

9. Volkswagen Tiguan

У список плюсів можна записати привабливий салон, прекрасну комплектацію в базовій версії, приємну їзду і поведінку на дорозі. Серед мінусів можна помітити жорстку підвіску, скромну потужність деяких двигунів, а також марну опцію у вигляді сидінь третього ряду.
Вартість в США – від 26 440 до 40 290 доларів.

8. Hyundai Tucson

З сильних сторін можна виділити багату комплектацію у всіх версіях, якісний салон і непогану динаміку. Але витрата палива надто велика, деякі деталі в салоні дешеві, а шумоізоляція погана.
Вартість в США – від 24 885 до 33 235 доларів.

7. Kia Sportage

Автомобіль має відмінний пакет систем безпеки в базовій версії і стильний дизайн, а контроль медіа зрозуміло з перших хвилин користування. Однак підвіска «плаває», і витрата палива висока. Дизайн салону декому може здатися дивним, але це некритично.
Вартість в США – від 25 265 до 34 925 доларів.

6. Jeep Wrangler

Джип стане прекрасним позашляховиком зі знімними дверима і дахом. Але підвіска веде себе грубо, як і важке управління. Ці мінуси роблять ціну невиправдано високою.
Вартість в США – від 29 810 до 67 000 доларів.

5. Toyota RAV4

Машина не витрачає багато палива, практичний салон зручний, а все обладнання зроблено якісно. Хоча підвіска жосткувата.
Вартість в США – від 27 395 до 42 600 доларів.

4. Nissan Rogue / X-Trail

Окрім цікавої зовнішності і широко відкривающихся задніх дверей порадує багата базова комплектація. Бентежить тільки невелика лінійка приводів, причому відсутній гібридний агрегат. Також йде багато палива.
Вартість в США – від 26 745 до 37 925 доларів.

3. Subaru Forester

Автомобіль з повним приводом має безліч систем безпеки і великий внутрішній простір. Але зовнішній вигляд можна було зробити не таким суворим, та й приводів хотілося б побільше.
Вартість в США – від 25 845 до 35 945 доларів.

2. Mazda CX-5

Привабливий на вигляд автомобіль з чудовою динамікою і приємним управлінням. Але всередині салон виглядає дещо дешево, а примхлива інформаційно-розважальна система часом може дратувати.
Вартість в США – від 26 370 до 39 000 доларів.

1. Honda CR-V

Машина має вражаючі ходові якості, низьку витрату палива і приємний салон. Але не дуже зручна інформаційно-розважальна система, а висока ціна гібрида може відлякати.
Вартість в США – від 26 525 до 37 525 доларів.

Читайте також: Українець показав моторошний саморобний всюдихід

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти