Назвали 7 провальних автомобілів, які довелося зняти з продажу

Не всі інноваційні моделі автомобілів стають успішними, і «Твоя МАШИНА» передає рейтинг машин, які провалилися на ринку.

1. Ford Focus RS

Після огляду оновленого Ford Focus RS один журналіст зауважив, що «ін’єкція адреналіну» не зробила автомобіль сильно краще. Залишилися всі ті ж проблеми і недоліки. Не допомогли ні новий дизайн, ні двигун з поліпшеною трансмісією. Так машина стала провальним екземпляром 2020 року, а в США її і зовсім перестали продавати.

2. Ford Fusion Sport

Ця машина більш-менш популярна тільки на вторинному ринку. Автолюбителі, які купили Fusion Sport в новому вигляді, швидко в ньому розчаровувалися. До слова, попит на вторинному ринку прийшов саме завдяки маленьким пробігам. Ціна на авто також цілком адекватна.

3. Chevrolet Corvette C7

Chevrolet Corvette C7, який не зумів задовольнити запити потенційних покупців, став провалом компанії. Очікується, що в Європі автомобіль можуть зняти з продажів.

4. Chevrolet Malibu

Розчарував і автомобіль середнього класу. До 2012 року Malibu виготовлявся тільки для американського ринку, однак не знайшов там слави. Тоді автомобіль вирушив підкорювати інші країни, але не прийшов до успіху ні в Європі, ні в Азії. Навіть оновлення моделі, що відбулося в минулому році, не допомогло автомобілю. Хоча машину ще не зняли з продажу, за підсумками року її можна записувати в список провалів.

5. Buick Regal TourX

Великою проблемою для американського виробництва стали дешевші моделі з Кореї, Японії і Китаю. Через ці країни американські машини не користуються попитом в США. Таким автомобілем, що не знайшли покупців, став Buick Regal TourX. Слава моделі, яка почала свою історію в далекому 1976 році, стрімко меркне. Продажі машини дуже мізерні, а тепер вони падають ще більше.

6. Cadillac CTS-V Wagon

Жвавий і потужний Cadillac CTS-V Wagon має ті ж мінуси, що і більшість інших автомобілів американського виробництва. Головне, розкішний CTS-V Wagon не в змозі конкурувати в плані надійності і рентабельності, програючи європейськими й азіатським авто.

7. Cadillac CT6

Навіть рестайлінг не допоміг моделі знайти популярність. У підсумку, модель в Штатах почали потихеньку знімати з продажів. Хоча на вторинному ринку машина непогано знаходить покупців.

Джерело novate.ru
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти