Назвали 5 харизматичних позашляховиків, які не потребують зайвих рекомендацій

У брутальних потужних позашляховиків завжди було багато шанувальників. «Твоя МАШИНА» покаже п’ять найпопулярніших машин, яким не страшно ніяке бездоріжжя.

1. Mercedes-Benz G-клас

Культовий «Гелік» знайомий кожному і в докладних описів не потребує. До речі, створювався автомобіль як військовий паркетник. Уміння долати будь-які перешкоди, технологічність і потужність прийшли якраз з армійського минулого і нікуди не поділися, хоча машина давно стала громадянською. Згодом автомобіль не сильно змінився зовні – все ще присутні риси моделі з 70-х років. Шанувальників позашляховика стає тільки більше.

2. Nissan Patrol

До розробки моделі з індексом Y61 цей позашляховик був справжнім суворим монстром. Потім японські конструктори задумалися про те, щоб зробити машину більш комфортною. Так поступово Patrol поповнював перелік оснащення, і зараз машина стала більш статусною, ніж звичайний SUV. До речі, серед позашляховиків саме Nissan Patrol має одні з кращих бензинові і дизельні агрегати.

3. Hummer H2

Hummer H2 досі займає позицію самого мужнього позашляховика. Навіть ставши громадянським автомобілем, колишня військова машина не втратила крутості і потужності. Цікаво, що фанати цієї моделі не довіряють іншим поколінням моделі. І H2 дійсно є кращим у своїй серії.

4. Toyota Land Cruiser

Toyota Land Cruiser вважається найкращим сучасним позашляховиком. Автомобіль на рівень вище інших позашляховиків завдяки широкому асортименту примочок і аксесуарів, які роблять поїздки максимально безпечними та комфортними. Ну і звичайно, машина має набір потужних агрегатів і міцну ходову частину.

5. Land Rover Defender

Варто згадати і про чудовий британський позашляховик Land Rover Defender. Проста, але надійна конструкція з потужним дизельним агрегатом перевірена часом. Можна з упевненістю сказати, що машина не боїться труднощів.

Джерело novate.ru
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти