Названо найдорожчі весільні авто: в них їздили принци і принцеси

На королівських весіллях панує вишуканість і стиль. Тому на них використовують відповідні автомобілі, про які розповість «Твоя МАШИНА» .

Принц Гаррі і Меган Маркл

Весілля герцога і герцогині Сассекських відбулося 19 травня 2018 року, і покинули церемонію молодята на Jaguar E-Type.

Принц Вільям і Кейт Міддлтон

Герцог і герцогиня Кембриджські 29 квітня 2011 року покинули Букінгемський палац на кабріолеті Aston Martin Volante. Спочатку він належав принцу Чарльзу і був прикрашений червоними, білими і синіми стрічками. Також були прикріплені повітряні кулі з ініціалами пари, а на їх задній номерный табличці красувався напис «Тільки що одружилися».

Принцеса Євгенія і Джек Бруксбенк

Принцеса Євгенія і її чоловік Джек Бруксбенк виїхали з Віндзорського замку на Aston Martin DB10. Спочатку автомобіль був створений для фільму про Джеймса Бонда, тому не дивно, що машина всіх шокувала.

Леді Габріелла Віндзор і Томас Кінгстон

Леді Габріелла Віндзор і Томас Кінгстон стали третьою парою, яка одружилася в каплиці Святого Георгія Віндзорського замку. Габріелла на місце зустрічі приїхала в вінтажному кабріолеті бордового кольору.

Принц Чарльз і Камілла

Принц Чарльз і Камілла Паркер Боулз на церемонію їхали в Rolls Royce Phantom VI. Спочатку автомобіль був подарований Королеві на її Срібний ювілей в 1978 році, а також використовувався графом і графинею Уессекськими на їх весіллі в 1999 році.

Джерело apostrophe.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти