Названа дата виходу Ford Bronco

Позашляховик Ford Bronco вийде 9 липня. Точний день презентації озвучив сам Ford.

Шанувальники Bronco вже з’ясували цікавий факт: дата дебюту нової моделі випала на день народження О. Джей Сімпсона, актора і професійного гравця в американський футбол. Він отримав скандальну популярність в 1994 році після того, як був звинувачений у вбивстві своєї колишньої дружини Ніколь Браун-Сімпсон і її коханця — молодого офіціанта Рональда Голдмана, однак згодом його виправдали.

Який зв’язок між Bronco і цією людиною? Річ у тому, що О. Джей Сімпсон намагався сховатися від поліції на Ford Bronco, і погоню в прямому ефірі дивилися понад 95 мільйонів американців. Той випадок досі залишається легендою в США. Навіть сьогодні, 26 років по тому, багато хто пам’ятає про цю втечу.

Що стосується нового Bronco, то він буде базуватися на платформі пікапа Ranger T6. Дизайн кузова отримає масу відсилань до оригінального Бронко зразка 1965 року. Машину запропонують як у дводверному, так і чотиридверному виконаннях.

У лінійку двигунів автомобіля увійдуть бензинові турбомотори EcoBoost об’ємом 2,3 і 2,7 л. Перший розвиває 275 к.с., другий – 330 к.с. Обидва будуть поєднуватися з 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач Ford 10R80, але планують запропонувати і 7-ступінчасту механічну коробку передач Getrag. Привід — безальтернативний повний.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти