Абсолютно нова Skoda Fabia вийде в 2021 році

Компанія Skoda представить модель Fabia нового покоління в першій половині 2021 року. Про це повідомляє портал Autocar з посиланням на власні джерела, знайомі з ситуацією. За їхніми даними, продажі новинки в Європі почнуться «задовго до кінця 2021 року».

За попередніми даними новий хетчбек Fabia переїде на шасі MQB A0, на якому базується Volkswagen Polo і Seat Ibiza, а також Audi A1. Дизайн екстер’єру майбутньої новинки буде виконаний в стилі актуальних Skoda Kamiq, Scala і Octavia. Також компактний Хетбчек отримає новітній інформаційно-розважальний комплекс.

Також є інформація, що новинка отримає в своє оснащення тільки 3-циліндрові бензинові двигуни, як атмосферні, так і турбовані. Вони буду поєднуватися з 6-швидкісною МКПП або 7-діапазонним «роботом». Виробник не планує оснащувати Fabia нового покоління дизельними моторами, через жорсткість екологічних норм в Європі. Також не виключено, що вийде і модифікація з м’якою гібридною установкою.

Як вважає джерело, після зміни модульної платформи розміри автомобіля практично не зміняться, а от випуск моделі в кузові універсал поки знаходиться під великим питанням.

Читайте також: З’явилося перше зображення нового Nissan Qashqai

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти