З’явилося перше зображення нового Nissan Qashqai

Про те, що Nissan Qashqai змінить покоління слідом за X-Trail, відомо давно – є навіть знімки з його випробувань, на яких він щільно замаскований і всередині, і зовні. Як буде виглядати кросовер 3-го покоління без камуфляжу, представили дизайнери порталу «Carscoops.com».

За їхньою версією, новий Nissan Qashqai отримає іншу архітектуру передньої частини зі світлодіодними фарами L-подібної форми і радіаторною решіткою V-Motion, новий дизайн корми в дусі електричного Nissan Ariya і більш похилий до неї дах.

Салон автомобіля, судячи з недавніх фото, буде максимально уніфікований з оздобленням Nissan X-Trail (він же Rogue), що змінив покоління в червні. З’являться віртуальна панель приладів в незграбній рамці, «повітряний» екран системи мультимедіа з двома шайбами ​​і рядом кнопок, аналогічні дефлектори повітропроводів, важіль перемикання передач і точно таке ж рульове колесо.

Нова версія комплексу безпеки Nissan ProPilot швидше за все отримає адаптивний круїз-контроль з функцією утримання в смузі і систему кругового огляду Nissan Safety Shield 360, а в базу кросовера ляже вдосконалена платформа CMF від Renault-Nissan, яка буде підтримувати не тільки двигуни внутрішнього згоряння, але і передові силові агрегати на електричній або гібридній тязі.

Прем’єра Nissan Qashqai 3-го покоління може відбутися вже в 2020-му, проте в продаж він надійде точно не раніше 3-го або 4-го кварталу наступного року.

Читайте також: У мережі з’явилися зображення нового Nissan Frontier 2021 року

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти