Renault Logan перетвориться в бюджетний гібридний кросовер на 7 місць

Офіційна прем’єра нового кросовера марки відбудеться в середині 2021 року.

Мінівена Dacia Lodgy наступного покоління немає в планах румунської марки, так само як і у материнської Renault. У 2021 році його замінить новий кросовер на 7 місць, поки відомий під заводським індексом RJI.

Новий кросовер Рено (під цим брендом новинку варто чекати, наприклад, в Україні) стане першою гібридною моделлю Dacia. Раніше мул автомобіля в кузові Renault Scenic був помічений в Іспанії. Автомобіль завдовжки близько 4,5 метрів побудовано на платформі CMF-B, яку використовують в нових Renault Logan і Sandero.

Моторна лінійка нового кросовера буде бензиновою. До неї увійдуть 1,0 TCe (100 і 120 к.с.) і 1,3 TCe (140 і 160 к.с.). Останній, імовірно, буде працювати за схемою «м’який гібрид». Також бюджетний кросовер Renault отримає гібридну силову установку Clio – 1,6 E-Tech потужністю 140 к.с. Не виключено, що для більш дешевого румунського кросовера систему спростять.

Також очікується, що новинка отримає цілий ряд систем активної безпеки, в тому числі автоматичне екстрене гальмування, систему допомоги при старті, функцію виявлення сліпих зон, електричне гальмо стоянки та інше.

Серійне виробництво першого гібрида Dacia стартує в жовтні 2021 року на заводі в Пітешті. На ринку кросовер з’явиться в кінці 2021-го або початку 2022 року.

Читайте також: Новий Volkswagen Passat B9 чекають великі зміни

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти