В Україну хлинули дешеві електромобілі Renault з Китаю

Renault City K-ZE в Україні вже бачили, але тепер в інтернеті зростає число оголошень про продаж цього бюджетного електромобіля. Як вже говорилося, офіційно ця модель в нашій країні не представлена, але «сірі» дилери, схоже, вірять в її успіх на українському ринку.

Воно й логічно, адже відпускна ціна (після пригону в Україну) для клієнта виходить дуже навіть «солодкою», як для електричного автомобіля. І хоча багато компаній, що займаються пригоном електромобілів, вказують «ціна договірна», є і ті, хто називає конкретну цифру. Так, наприклад, в цьому оголошенні заявлена ​​вартість Renault City K-ZE в розмірі 14 з половиною тисяч доларів (в Китаї – від $ 8600).

Нагадаємо, незважаючи на доступність, Renault City K-ZE має досить непогані характеристики. Завдяки компактним розмірам і невеликій вазі, малопотужного електромотора на 44 сили вистачає для того, щоб забезпечувати розгін до 100 км на годину за 12 секунд і набирати максимальну швидкість в 125 км / год. Батарея – на 27 кВт. Заявлений запас ходу без підзарядки – 250 км.

Чи можна буде купити електромобіль Рено City K-ZE в офіційній мережі – поки що достовірної інформації немає. Але з огляду на вартість і можливі перспективи цієї «електрички», впевнені, рано чи пізно (краще рано, звичайно), він з’явиться в Україні. Тим більше, що французька марка планує адаптувати авто для Європи. Та й не забуваємо, що фактично тільки у Рено в нашій країні є обладнання і спеціально навчені фахівці з ремонту та обслуговування електромобілів. Зараз, нагадаємо, офіційно доступна для покупки тільки одна електрична модель – комерційний Kangoo Z.E.

Читайте також: Поруч з Україною знайшли “звалище” військової техніки в чудовому стані: відео та ціни

Джерело topgir.com.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти