У мережі з’явилися фото спортивної версії Hyundai Tucson 2021 року

Новий кросовер південно корейського бренду Hyundai Tucson був представлений не так давно та здивував усіх своїм зовнішнім виглядом. Дизайнер Клебер Сільва вирішив показати як може виглядати новий Tucson в спортивній версії N Line та опублікував рендерні зображення, повідомляє Твоя МАШИНА.

Художник зберіг двоколірний дизайн стандартного Tucson, але вибрав більш агресивний червоний відтінок замість сірого, показаного Hyundai. Якщо раніше стиль Tucson не залучав уваги, то тепер він точно став привабливим. Поряд з червоною фарбою, рендеринг додає набір більш спортивних коліс N Line, більш агресивні передні і задні дифузори, більш темний обвіс кузова і димчасті задні ліхтарі. Невеликий значок «N Line» на крилах попереджає людей, що це більш спортивний Tucson.

Що стосується двигуна, ми не впевнені, чи отримає Tucson N-Line стрибок потужності. І Sonata N Line, і Elantra N Line мають більшу потужність, ніж їх стандартні аналоги, тому немає причин, за якими Tucson не міг би отримати більш сміливий агрегат. 2,5-літровий чотирициліндровий двигун з турбонаддувом і потужністю 290 к.с. від Sonata N Lines здається ідеальним варіантом.

Навіть якщо він не отримає підвищення потужності, Tucson N Line має отримати оновлення підвіски і гальм. Hyundai могла зарезервувати двигун більшого розміру для більш спортивної моделі Tucson N, яка могла б виробляти до 340 к.с. від 2,5-літрового чотирициліндрового двигуна з турбонаддувом. Цей двигун також може знайти застосування в різних моделях N наступного покоління і дасть Tucson перевагу над усіма його конкурентами.

Читайте також: Hyundai офіційно анонсував потужний седан Elantra N

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти