Ford представив найпотужніший Transit в історії

Американський бренд презентував нову версію фургона Ford Transit 2021 року. Автомобіль має з’явитися на деяких ринках вже в листопаді цього року.

5-тонний Ford Transit 2021 став найпотужнішим фургоном в історії компанії, автомобіль доступний в різних виконаннях: з одинарною або подвійною кабіною, різної довжини, у вигляді фургона або кабіни на шасі.

Також автомобіль можна переобладнати в транспорт спецслужб, наприклад поліції або швидкої допомоги. Крім того, фургон може стати міні-автобусом на 19 і більше місць або версією для маломобільних людей з додатковим обладнанням для інвалідних колясок.

Всі варіації нового фургона мають задній привід і оснащені 2,0-літровим дизельним двигуном EcoBlue, який розвиває 170 к.с. і 390 Нм крутного моменту. Шестиступінчаста механічна коробка передач пропонується в стандартній комплектації, але клієнти можуть замовити і 10-ступінчастий “автомат”. Крім можливості встановити на модель 10-швидкісний «автомат», новинка отримала нові задні гальма, ступичні вузли, колеса і більш широкі 205 мм задні шини.

Читайте також: Кросовер Toyota RAV4 отримав «позашляхову» версію

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти