Новий дешевий кросовер від Volkswagen повністю розсекречений

В США презентували новий Volkswagen Taos. Компактний кросовер Фольксваген надійде в продаж з літа 2021 року і стане дешевою альтернативою Tiguan. Базова версія буде коштувати трохи більше $ 20 000.

За розмірами Volkswagen Taos 2021 можна порівняти з Tiguan – 4456 мм в довжину, 1842 мм в ширину і 1636 мм у висоту при колісній базі в 2690 мм. В основі моделі лежить добре знайома нам Skoda Karoq.

Спорідненість зі Шкодою найкраще помітно в профіль, а ось «обличчя» Taos витримано в дусі семимісного Volkswagen Atlas. У базовій версії передбачені діодні фари і 17-дюймові диски.

У салоні – традиційний стриманий стиль Volkswagen. У більш дорогих варіантах є віртуальна приладова панель і 8-дюймовий тачскрін. Перелік опцій включає вентиляцію сидінь, підігрів керма, бездротову зарядку для смартфона і електропривід водійського крісла.

Новий Volkswagen Taos оснащують 1,5-літровою бензиновою турбочетвіркою на 160 к. с. Є версії з переднім і повним приводом, причому в першому випадку встановлена ​​8-ступінчаста АКПП, а в другому – 7-ступінчастий робот з двома зчепленнями DSG.

Читайте також: Компанія Renault завершує виробництво дизельних моделей

Джерело firstgear.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти