На українському ринку з’явилися відразу два нові бренди

В цьому році спостерігається справжній бум на ринку напівпричепів. З огляду на активізацію вагового контролю на дорогах і необхідність оновлення парку причіпної техніки, українські виробники представили серію «лоу-кост» новинок в цьому сегменті, а багато світових лідерів заявили про свої претензії на український ринок.

Не став винятком один з лідерів європейського ринку французька Група Компаній BENALU, яка представила в Україні відразу два бренди – преміальні напівпричепи BENALU і доступні напівпричепи польського виробництва MEGA.

Тепер бренд MEGA офіційно представлений і в Україні. Дистриб’ютором стала компанія «УКРРОСТЕХНО», офіційний дилер MAN Truck and Bus в Україні. У компанії планують поставляти широкий модельний ряд напівпричепів MEGA для різних завдань і призначень. Однак, найбільшу ставку в компанії роблять на аграрний сегмент. На минулій аграрній виставці AgroExpo в Кропивницькому був представлений самоскидний напівпричіп-зерновоз MEGA LIGHT 3.

Відмінна риса бренду BENALU – фокус на повністю алюмінієвих конструкціях, інноваціях і преміальних комплектуючих. Рама виконана з високоміцного сплаву, що дозволяє експлуатувати дані напівпричепи навіть в найскладніших дорожніх умовах, а вага напівпричепа дозволяє транспортувати більше агропродукції, а значить – бути більш конкурентною.

Читайте також: Найпотужніший український гусеничний трактор Boris Bond був презентований

Джерело autoconsulting.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти