Новий Volkswagen Caddy: дата виходу і технічні характеристики

Компанія «Volkswagen Комерційні автомобілі» оголосила про майбутній вихід на ринок Європи універсала підвищеної місткості Caddy 5-го покоління.

Новенький Volkswagen Caddy надійде в продаж в Старому Світі восени 2020 року, повідомляє прес-служба компанії. Спочатку, Caddy 5-го покоління буде доступний в Німеччині, Австрії і Польщі. Далі продажі автомобіля почнуться в інших європейських країнах, після чого автомобіль дебютує за межами Європи, наприклад – в Ізраїлі, ПАР і Австралії.

Читайте також: ЗАЗ представив новий автомобіль

На перших порах «пасажирський» Volkswagen Caddy буде пропонуватися в виконаннях Kombi, Caddy, Life, Style і Move. Вантажний фургон представлять в версіях Cargo і Cargo Maxi (з подовженою колісною базою).

З весни наступного року для ряду версій нового Volkswagen Caddy стане доступна повнопривідна трансмісія 4Motion. Влітку 2021 року в продаж надійдуть кемпер Caddy California, який стане наступником Caddy Beach. Машина отримає міні-кухню, панорамний дах і доступну в якості опції намет.

До того ж, протягом наступного року дебютує Caddy PanAmericana (позашляхова версія), а версія Maxi з подовженою колісною базою буде доступна для всіх модифікацій машини.

Під капотом нового Volkswagen Caddy розмістяться 2,0-літрові турбодизелі TDI з технологією «подвійного уприскування» Twindosing потужністю 75/102/122 кінських сил відповідно, а також бензиновий 1,5-літровий турбодвигун TSI потужністю 116 кінських сил і працююча на природному газі 1 , 5-літрова силова установка TGI потужністю 130 кінських сил.

Читайте також: Новий Kia Sportage: стала відома дата дебюту

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти