Новий Hyundai Kona Electric 2021: тепер без вибухонебезпечних батарей

У нової моделі оновився дизайн, електронна приладова панель та список онлайн-сервісів.

Модернізований Hyundai Kona Electric отримав іншу решітку радіатора та оновлену головну оптику і допрацьований бампер. Також у задній частині кросовера з’явилися нові ліхтарі і переглянутий пластик бампера.

У його салоні влаштувалась збільшена 10,25- дюймова електронна «приборка». В базовій версії моделі діагональ медіасистеми становить 8-дюймів, та навіть для топових виконань досягає 10,25 дюймів,

Навігаційна система оновленого Hyundai Kona Electric тепер спирається на хмарні дані, які будуть оновлюватися кожного місяця. За допомогою спеціального додатку, на смартфоні тепер існує можливість керувати дистанційно процесом зарядки бортових акумуляторів, наприклад програмувати її старт.

Силова лінійка у модернізованого Kona Electric за весь час не змінилася. Вона представлена ​​двома варіантами електродвигунів: потужністю 136 і 204 к.с. Максимальна швидкість електрокара обмежена на позначці 167 км / год.
В комплекті пропонується 2 види акумуляторних батарей; один працює так що з ним можно проїхати на одній зарядці 305 кілометрів, а другий – 484 кілометри по циклу WLTP.

Читайте також: Hyundai планує випустити 12 нових кросоверів за рік

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти