Новий кросовер Ford здивував сміливим дизайном і стильним салоном

Офіційна презентація оновленого Ford Edge відбудеться 22 грудня, але на сторінках видання “АвтоЦентр” вже все про нього розказали.

Кросовер Ford Edge 2021 модельного року постав в оновленому вигляді на якісних фото. Завдяки цьому розглянути автомобіль можна в деталях – дизайнери попрацювали над кузовом і переробили салон. Відомі й технічні подробиці.

Зокрема, кросоверу Форд повністю змінили оформлення передньої частини кузова. Нова велика решітка «зрослася» з фарами головного світла, а в перемалюваному бампері з’явилися декоративні хромовані вставки.

Позаду – срібляста смуга на багажній двері і назва моделі під логотипом марки. З’явилися інші накладки на патрубках вихлопної системи. Габаритна довжина і колісна база залишилися колишніми, 4878 і 2850 мм відповідно.

У повністю перекроєному салоні встановили нове рульове колесо. Також варто відзначити стильну передню панель і мультимедійну систему з великим дисплеєм, візуально об’єднаним з цифровим щитком приладів. Нижче – горизонтальні дефлектори вентиляційної системи і блок управління клімат-контролем плюс закритий бокс з розеткою, двома USB-роз’ємами і бездротовою зарядкою для смартфона.

За попередніми даними, на китайському ринку новий Ford Edge 2021 року запропонують з колишнім набором двигунів. У базовій версії – з 2,0-літровим бензиновим чотирициліндровим турбомотором EcoBoost (245 к.с., 390 Нм). У «зарядженої» модифікації ST – з 2,7-літровим V6 (322 к.с., 500 Нм). Коробка в обох випадках автоматична з вісьмома ступенями. Привід – повний.

Читайте також: Названо топ-5 найпроблемніших турбодвигунів

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти