Subaru розкрила терміни виходу свого першого електрокросовера

Модель розміром з Forester побудують на спільній з Toyota платформі.
Європейський офіс Subaru випустив короткий прес-реліз, в якому підтвердив роботу над електромобілем. Його прем’єра запланована на першу половину 2020-х років.

До сих пір машин без ДВС в арсеналі японської марки не було. При цьому в Європі вона пропонує покупцям три моделі з помірно-гібридними установками e-Boxer: Impreza, XV і Forester. На сьогоднішній день на них припадає вже 60% продажів. Американцям же доступний «розеточник» Crosstrek Hybrid з начинкою від «Тойоти».

Раніше в цьому місяці Toyota розкрила подробиці про платформу e-TNGA, розроблену спеціально для електромобілів. Першою побудованою на ній моделлю стане середньорозмірний кросовер для європейського ринку, обриси якого показали в невеликому тизері. За неофіційними даними, він дебютує вже в 2021 році.

Судячи з усього, в повідомленні Subaru йдеться про аналог тієї ж моделі. Поки підтверджено лише, що розміром вона буде з Forester, а інші подробиці обіцяють озвучити в наступному році. З чуток, в продаж машина надійде під ім’ям Evoltis.

Читайте також: Нова Нива 2021 повністю розсекречена

Джерело motor1.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти