Renault офіційно представила новий бюджетний кросовер за $ 7 500

Компанія Renault випустила в Індії новий кросовер Kiger. Вийшла машина досить бюджетною – згідно з прогнозами, ціна складе близько 7 500 доларів. Продажі почнуться навесні.

Renault Kiger має яскравий стильний дизайн з видатними формами. Платформою для авто став CMF-A. У довжину машина досягає 3991 мм, а в ширину – 1750 мм, при цьому колісна база дорівнює 2500 мм. Висота автомобіля з кліренсом в 205 мм становить 1600 мм.

Вага Renault Kiger – 1012 кг, в багажник вміщається від 405 до 879 л.

Крім непоганих зовнішніх даних, автомобіль володіє відповідним оснащенням. Залежно від версії, в нього входить інформаційно-розважальна система з екраном на 8 дюймів, цифрова приладова панель діагоналлю в 7 дюймів, система старт-стоп, круїз-контроль, клімат-контроль, бездротова зарядка для смартфонів, світлодіодна оптика, система допомоги при рушанні на підйомі. У базі кросовер отримав системи ABS і EBD, передні подушки безпеки і задній парктронік.

Перший двигун кросовера – це 1,0-літровий трициліндровий мотор з наддувом з 100 к.с. і 160 Нм. Він йде або з переднім приводом і 5-ступінчастою МКПП, або з варіатором. Другий двигун – 1,0-літровий атмосферник з 72 к.с. і 96 Нм. До нього додаються передній привід і 5-ступінчаста “механіка”, але в якості коробки передач йде «робот» Easy-R.

Читайте також: Назвали топ-10 найпопулярніших автомобілів в Європі

Джерело firstgear.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти