Китайці представили електричний хетчбек за ціною вживаного Ланоса

«Твоя МАШИНА» передає, що китайська компанія Changan представила дивно дешевий електромобіль – Benben E-Star National Edition, що представляє собою компактний хетчбек. Ціна машини починається від 4 600 доларів, що можна порівняти з ценойподержанного Ланоса в Україні.

Чотиримісний електрокар довжиною 3,77 м може розганятися до 101 км / год, а швидкість 50 км / год набирає за 8 с. Запас ходу без підзарядки з батареєю в 23,38 кВтг становить 150 км, але це по циклу NEDC, тобто реальна цифра буде близько 100 км. Потужність електромобіля 41 к.с., крутний момент – 150 Нм.

Незважаючи на недоліки комплектації (наприклад, у машини відсутній кондиціонер), електрокар має симпатичний дизайн і оформлення інтер’єру. Зате є електросклопідйомники, центральний замок, антиблокувальна гальмівна система і контроль тиску в шинах.

Дорожча версія National Edition Happy (Xinyue) має більш значне оснащення і характеристики, і його ціна трохи більше – 6 200 доларів. Максимальна швидкість становить 125 км / год, на розгін до 50 км / год йде 5,1 с. Потужність двигуна – 75 к.с., крутний момент – 170 Нм. Батарея в двох варіантах: літій-залізофосфатна на 31,18 кВтг і літій-іонна ємністю 32,2 кіловат-години. У будь-якому випадку, одного заряду вистачає на 301 км по NEDC.
Електрокар можна доповнити парктроніком і кондиціонером.

Обсяг багажника в обох варіантів складає 147 л.

Продажі Benben E-Star National Edition почалися поки тільки в Китаї. У теорії, дилери вже можуть привезти новинки в Україну, але тоді ціна підніметься до 10 000 доларів.

Читайте також: В ЄС випустили компактний електрокар за 10 тисяч євро: фото

Джерело firstgear.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти