Компанія Hyundai анонсувала прем’єру нового бюджетного кросовера

Марка Hyundai опублікувала тизер нового кросовера Bayon, який стане самим бюджетним SUV південнокорейської компанії в Європі, інформує Твоя МАШИНА.

Бренд Hyundai опублікував у себе в акаунті в соціальній мережі Instagram короткий відеоролик з анонсом дебюту нового компактного кросовера під назвою Bayon. Модель, яка стане найдешевшим кросовером південнокорейської марки на євровпейському ринку, буде представлено 2 березня нинішнього року. У європейській лінійці марки Hyundai новий кросовер Bayon буде знаходитися перед моделлю Kona, а його основними суперниками стануть Ford EcoSport, Fiat Panda City Cross, а також оновлена ​​Dacia Sandero Stepway.

За попередньою інформацією, компактний кросовер Hyundai Bayon буде розроблений на базі хетчбека i20, з яким новинка розділить і силову лінійку. У неї увійдуть 1,0-літрові 3-циліндрові наддувні мотори потужністю 100 і 120 к.с. В якості трансмісії виступить 6-ступінчаста МКПП або 7-діапазонний «робот» з двома зчепленнями. Привід у нового кросовера буде виключно на передні колеса.

Вперше про новий кросовер Hyundai Bayon стало відомо в листопаді минулого року. Назва моделі утворили від міста Байонна (Bayonne), який знаходиться на південному заході Франції. Місце на узбережжі Атлантичного океану користується великою популярністю серед поціновувачів активного відпочинку, що «повністю відповідає характеру нової моделі».

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти